Vervolgtraining Groeimindset door het Mindset Instituut
Op de jaarlijkse landelijke netwerkmiddag van het platform vmbo D&P gaf Cees Frankruijter, van het Mindset Instituut een workshop over (groei)mindset aix iso.

Op basis van de workshop is een toepassingsgerichte training mogelijk. Inmiddels hebben meerdere mensen zich hiervoor al aangemeld. Er zijn nog een aantal plekken vrij Evernote pc!

Hoe ziet de vervolgtraining eruit?
De vervolgtraining bestaat uit 6 dagdelen en zal vanaf het eerste kwartaal 2020 plaatsvinden. Het maximale aantal deelnemers is 10 Mongoliandb. De exacte vorm en inhoud worden mede bepaald aan de hand van wensen en behoeften van deelnemers, waarover een telefonische afspraak met alle deelnemers volgt Eclipse Mars. De training vindt plaats bij een minimum van 6 deelnemers.

Waarom deze opleiding?

Overtuigingen en verwachtingen over medewerkers (oftewel ‘mindset’) zijn een krachtige, zo niet dé krachtigste voorspeller van hun gedrag en ontwikkeling 초 미세먼지 다운로드. Medewerkers die ervaren dat anderen hen laten weten en voelen dat ze vertrouwen hebben in hun groeipotentieel en ondersteund worden bij het ontsluiten daarvan, reiken verder Download Animal Tekken 2. Daarom loont het te investeren in vaardigheden die passen bij ‘denken en communiceren vanuit groeimindset’. Zo zorg je ervoor dat breinen ontvankelijk zijn voor groei, ontwikkeling en doelen 전장의 발큐리아 다운로드.

Tijdens de vervolgtraining onderzoek je je eigen mindset en leer je denken en communiceren vanuit groeimindset. De nadruk ligt op oefenen op het inzetten van ‘ontwikkelingsgerichte en vertrouwenwekkende communicatie’, zodat je deze leert toepassen in verschillende praktijksituaties hancom viewer Mac.

Procedure

  1. Je kunt je interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar kantoor@mindsetinstituut.nl, met je naam en telefoonnummer 티스토어 앱 다운로드. Graag aangeven dat het een vervolg workshop betreft van D&P. Dit kan tot en met eind november 2019.
  2. Het Mindset Instituut neemt dan contact met je op voor verdere informatie-uitwisseling, waaronder over wensen, geschikte data en tijdstippen 팀 뷰어 크랙 다운로드. Aan de hand daarvan maken zij een definitief programma-aanbod.

    Contact

Voor verdere informatie, kosten en afstemming kun je contact opnemen met Mindset Instituut, telr. 085  303 84 41, email: kantoor@mindsetinstituut.nl.