Laatste keer nascholing D&P bij de Hogeschool van Amsterdam!

Sinds 2016 biedt de Hogeschool van Amsterdam het nascholingstraject Dienstverlening & Producten voor tweedegraads leraren in het vmbo aan. In 2021 is er de laatste mogelijkheid om deze nascholing gesubsidieerd te volgen. Vanaf 2022-23 zal de bevoegdheid voor D&P bij de HvA mogelijk ook als afstudeerrichting bij de opleiding Mens & Technologie geboden worden. (Hou de website in de gaten voor meer informatie). Dus investeer dit jaar nog in je ontwikkeling als didactisch ontwerper en loopbaanbegeleider voor het vmbo-profiel Dienstverlening en Producten en volg de nascholing Dienstverlening & Producten bij de HvA!

  • Voor wie? Tweedegraads docenten met een beroepsgericht getuigschrift (zie de conversietabel OC&W) in het vmbo die een D&P-bevoegdheid willen behalen. Ook docenten die geen beroepsgerichte opleiding hebben afgerond kunnen deelnemen. Zij ontvangen bij het goed doorlopen van de nascholing een certificaat.
  • Hoe? Met de nascholing Dienstverlening en Producten behaal je een certificaat dat de mogelijkheid biedt om een aantekening te krijgen bij je tweedegraads beroepsgerichte opleiding.
  • Wanneer? In de periode van oktober 2021 tot juli 2022 vinden op de donderdagen (om de week) de 15 bijeenkomsten en het afsluitend assessment plaats.
  • Waar? HvA
  • Hoe lang duurt het? 10 maanden
  • Kosten? Het volledige programma kost € 3.978. Hiervan kan 80% worden vergoed door DUO. De subsidie ‘Subsidie korte scholingstrajecten VO’ kan vóór 15 oktober 2021 worden aangevraagd. Kijk voor meer informatie op de website van DUO.
  • Deadline van aanmelding? Je kunt je voor onze nascholing D&P aanmelden tot 1 oktober 2021. Let op, de subsidie moet aangevraagd zijn vóór 15 oktober.

Kijk voor meer informatie, of om je aan te melden op de website van de Hogeschool van Amsterdam.