Landelijke Netwerkmiddag D&P 1 juni 2022

Schrijf je hieronder in voor de Landelijke Netwerkmiddag D&P 2022 en geef je keuze voor de workshops door! Er zijn twee workshoprondes met diverse thema’s. Klik op de titels voor een uitgebreide omschrijving per workshop. Per persoon kun je drie keuzes voor de workshops aangeven. Graag ontvangen we je eerste, tweede en derde keuze. Inschrijven gaat op volgorde van aanmelden, dus doe het snel want vol is vol!! Het is aan te bevelen om per school de collega’s over de workshops te verdelen om later de ervaringen uit te wisselen.

Let op:

  1. Schrijf je in met je eigen naam en eigen school e-mailadres. Controleer het e-mailadres op juiste spelling. Dubbele inschrijvingen onder dezelfde naam worden verwijderd.
  2. Schrijf je ook een collega in? Gebruik dan de gegevens van de betreffende collega.
  3. Zodra de reservering is gelukt, ontvang je een bevestigingsmail op het door jouw opgegeven e-mailadres.
  4. Voor de workshops maak je drie keuzes. Na sluiten van de inschrijving worden de workshops ingedeeld. Tijdens de Landelijke Netwerkmiddag hoor je welke twee workshops je gaat volgen.

Scroll naar beneden om je keuze voor de workshops op te geven. Let op! Geef 3 keuzes op van de workshops die jij wilt volgen.