Praktik

Ondersteuning nodig bij D&P profielmodule 3?

Wij zijn Maurits Brock en Jorg Duitsman. Wij hebben beiden vele jaren ervaring in het onderwijs en zijn gespecialiseerd in creatief technologisch onderwijs. We maken veel praktische opdrachten die je kunt toepassen in technieklessen en lessen D&P. Wij helpen je graag in praktische zin. @Petra lees verder maken naar kennispartners.

Speciaal voor profielmodule 3 van D&P (Een product maken en verbeteren) hebben wij een aantal opdrachten gemaakt die in een gewoon leslokaal uitgevoerd kunnen worden. De benodigde materialen en gereedschappen voor deze opdrachten zitten in kisten die eenvoudig op te bergen zijn. Voor docenten die op deze manier willen werken geven wij praktische trainingen waarbij de docenten na de training vol zelfvertrouwen met deze opdrachten in de klas aan de gang kunnen gaan.

Natuurlijk kunnen we jou en jouw school ook schoolspecifiek adviseren hoe bepaalde opdrachten ingezet kunnen worden in de lessen D&P en welke materialen en gereedschappen er nodig zijn. Neem contact met ons op via Praktik