Inschrijving geopend! Landelijke netwerkmiddag D&P – D&P, your own way!

31 mei 2023, van 12.00 – 16.30 uur te Veenendaal

Kijk snel in je mail, want onze leden hebben afgelopen week de uitnodiging ontvangen.
Schrijf je in voor deze middag vol inspirerende workshops, een motivational talk van Meneer Aghzanay (www.meneeraghzanay.nl) over ‘Het geheim van de leraar’ en een fantastische opening door MY college uit Spijkenisse.

De Landelijke netwerkmiddag D&P begint om 11.45 uur met een inloopnetwerklunch op de informatiemarkt. Dit biedt je meteen een leuke gelegenheid om je collega’s te ontmoeten en rond te snuffelen op de markt waarop dienstverlenende partijen en hogescholen zichzelf presenteren.

Na de lunch start om 12.45 uur het plenaire programma. Leerlingen van MY college openen op hun manier de middag ‘D&P, your own way!’ Vervolgens verzorgt Ismail Aghzanay (www.meneeraghzanay.nl) een inspirerende motivational talk over ‘Het geheim van de leraar’! Als de leerlingen groeien en floreren, ontstaat er bij jou een vorm van oprechte blijdschap. Omdat jij dan namelijk ziet, voelt en ervaart dat wat jij doet, ertoe doet. Om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is en leerlingen succeservaringen hebben, dien je als professional goed in de spiegel te kijken en jezelf af te vragen wat daarvoor nodig is. In deze inspirerende motivational talk neemt Ismail jullie mee in hoe je leerlingen weer ‘aan’ kunt krijgen en daarmee kunt bijdragen aan kansengelijkheid.

De middag hebben we georganiseerd in samenwerking met leerlingen en docenten van MY college uit Spijkenisse, het Van der Meij College uit Alkmaar en RSG Wolfsbos uit Hoogeveen. Je zult hen op verschillende momenten tijdens de middag tegenkomen.

Na het plenaire gedeelte starten de workshoprondes met diverse actuele thema’s:

Zie, Hoor, Waardeer & Begrijp Mij!
Ismail Aghzanay

Vormgeving STO binnen D&P
Andrea Astbury, Sandra van Selst & Martijn Zeegers (Arte College)

Skills Talents Vakwedstrijden – De meerwaarde van meedoen!
Swen Peeters & Daniël van Dam

Best Practice D&P: Dinner Show Van Maerlant
Geesje Veenstra, David van Vught & Hakim Gammaze (Van Maerlant)

De toekomst van het beroepsgerichte programma in het vmbo  – speciaal voor leidinggevenden
Arjen Daelmans – voorzitter SPV

Leidinggeven aan LOB – speciaal voor leidinggevenden
Expertisepunt LOB, Michel Zijffers

Brainstormsessie Mogelijkheden X-Wall voor D&P
Nando Kok

Van bedrijf tot opdracht met de toolbox van Bedrijf in de Klas
Martha Hoebens & Anouk Timmers

Informatiemarkt – Stel je laatste vraag aan Jeffrey
Een leuke gelegenheid om je collega’s te ontmoeten en rond te snuffelen op de markt waarop dienstverlenende partijen en hogescholen zichzelf presenteren.